Sjuk...

Idag är jag sjuk och har knappt gjortt något annat än legat i sängen och läst nya veckorevyn som kom idag, samt boken en shopaholics bekännelser, som jag kan rekomendera att läsa, har man som jag ett milt shopingberoende så känner man verkligen igen sig! Borde packa upp resväskan från Paris och städa mitt rum, men inte ens det orkar jag... istället ska jag fixa en hallonsmoothie och ringa en kompis. 
Önskar att jag hade dessa skor från Christian Louboutin, då skulle jag säkert må mycket bättre....hmm eller inte..


Hemma!


 
Nu är jag hemma efter en fantastisk vecka i
Paris. Har hunnit med en hel del shopping, men också en massa annat. Nu när det äntligen är sommarlov ska jag bara ta det lungt i tre veckor och försöka njuta så mycket av solen som jag bara kan innan jag börjar jobba i mitten av juli. Men nu ska jag äta jordgubbar     

Havaianas

Idag kom mina Havaianas jag beställt från Bubbleroom, tillsammans med en söt liten silverväska till mobilen från Friis&co. Beställde det i fredags och nu är det måndag, så det gick verkligen jättesnabbt! Idag hade jag bara en lektion, vilket var skönt. Efter det gick jag och två kompisar på stan, hade mina höga kilklackskor på mej, vilket inte var det smartaste, eftersom de är jobbiga att gå långt med...nej nu ska jag sola och dricka iste! 
          

Stilikon: Rachel BilsonRachel blev känd geom tv-serien O.C. Hon är bara 1,57 m lång och 25 år. Hon ses ofta ute på
stan i L.A. tillsammans med Mischa Barton eller sin pojkvän  Adam Brody. Hennes stil är feminin och trendig och aldrig för utmanande eller billig.   

"Djävulen bär Prada"

Utekvällen igår blev mycket lyckad, även om det var vissa personer jag helst velat undvika att träffa.
 I dag har vi haft picknick i solkskenet och ätit pankakor. Nu ska jag läsa i min nyinköpta bok:
"Djävulen bär Prada" av Lauren Weisberger, som handlar om den ökända chefredaktören Anna Wintour på Vogue
Boken har filmats och har snart premiär med Meryl Streep och Anne Hathaway i huvudrollerna.

 
Jessica Simpson gillar också pankakor, *mums*

Lördag!

Ska snart börja göra mig iordning inför kvällen. Tidigare var jag och shoppade en svart wrapklänning med vit prickar från MQ, en ny supermysig morgonrock, samt ett linne att ha i kväll. Jag har verkligen problem med att använda saker två gånger och måste nästan jämt köpa något nytt till varje helg.