Beställning

Jag har länge velat pröva DuWop LipVenoms läppglans och nu har jag äntligen beställt det från eleven. Valde färgen buttercup. Det kommer levereras om två dagar, hoppas verkligen att det blir något resultat! Är det nån som har provat?


Modevisning!

Äntligen lördag! Idag har jag varit på stan o provat klänningar. Ikväll ska jag på fest och modevisning, vilket ska bli jättekul! skriver mer om det imorgon


Mysig måndag

Hittills har det här varit en helt vanlig halvtrist måndag. Tänkte gå en powerwalk, men det är så kallt ute, så det blir nog gymmet ikväll istället. Nu ska jag byta om till mysset , sätta mig  i soffan med en kopp te och läsa "the undomestic godess" av Sophie Kinsella. Den är på engelska, men det är inget problem för mej, jag föredrar att läsa på originalspråket.


Viktor och Rolf bilder:

Här kommer bilderna på några av de saker jag köpte från Viktor o Rolf. Det var ett tag sen nu, men jag har haft mycket att göra och knappt hunnit blogga något, men det ska bli bättre i fortsättningen..
80836-35

Viktor och Rolf för H&M!

Klockan 9.40 idag ställde jag mej utanför H&M och väntade. När dörrarna öppnades var det hysteriskit och folk blev som galna. Allt rensades på några sekunder. Jag lyckades få med mej ett flertal Viktor och Rolf plagg till provrummen. Allt passade inte, så det jag tillslut köpte var en svart t-shirt med rött tryck, samt två par vita trosor med svarta sidenband och en matchande bh. Bilder kommer snart!