Madonna för H&M?

Hmm, undrar om det är sant att Madonna blir H&Ms nya ansikte? Hoppas det, jag gillar Madonna, hon är en stor stilförebild som alltid går sin egen väg. Däremot vet jag inte hur bra hon skulle passa som modell för hm, på något sätt känns det som en yngre person skulle passa bättre....
                                                     

måndagkväll

Läste artikeln i expressen om den överlevande 13-åringens berättelse . Det är fruktansvärt och nästan så man knappt tror det är sant..vill inte ens tänka på det. Tycker i alla fall att hon var duktig som lyckades ta sig därifrån.
Nej, nu ska jag äta tacos och se på cityakuten.


Guldpalmen!

I går hölls filmfestivalen i Cannes och den prestigefyllda gulpalmen delades ut. Den som vann pris för bästa skådespelerska var bla. Penelope  Cruz. 
 

Shopping

Idag är det lördag och då blir det shopping på dagen som vanligt. Ska blandannat hitta en morsdagspresent till mamma. Det är lättare sagt än gjort med tanke på hur kräsen hon är, men får ta syrran till hjälp..

Shopping


Regning dag...

Hade planerat att ta en powerwalk nu, eftersom jag fått en stegräknare av pappa, men det regnar idag igen, så istället blir det yoga inomhus.
 
 

Stilikon: Ashley Olsen

Stilikon: Ashley Olsen

En av mina främsta stilikoner är definitivt Ashley Olsen. Hon är alltid ett steg bättre än
Mary-Kate, (även om hon också lyckas bra ibland, som med denna underbara klänning från Dior.) och klarar att sätta ihop fantastiska outfits utan någon stylists hjälp.

Vit klänning

Vit klänning  Dagens inköp var en vit sommarklänning, och ett svart YSL inspirerat skärp från Gina Tricot.
Skulle även vilja ha den här vita klänning från Chloé.


Premiär!

Välkommen till min nya blogg!
Det här är första gången jag bloggar, men ska försöka hålla på ett tag i alla fall. Idag är en typisk
regning dag, är ledig från skolan, vilket är oerhört skönt. Sista tiden har varit mycket stressig, längtar så till sommarlovet...