Fest och inte så mycket mer..

Igår var det fest och utgång med bästa kompisarna, och det blir det ikväll också! Man får passa på nu när det är lov. Nu på dagen tänkte jag gå ner på stan och shoppa lite, men jag tror inte jag orkar. Det får nog bli på måndag istället, då är det dessutom mycket mindre folk i affärerna och man kan slipper trängas och kan prova i lugn och ro.

Jessicas hårfärg

Jessica Simpson är en sådan typisk blondin, även om färgen inte är äkta. Hon har själv sagt att det inte skulle funka för henne att ha någon annan hårfärg än blond. Nu har hon ändå sätts med rött hår på ett antal foton. Enligt mej så passar hon bättre som blondin även om färgen var rätt snygg så tycker jag att hon borde färga tillbaka genast!

jess

Sidenband

Jag gillar kläder med sidenband i midjan. De är söta och feminia -precis min stil!
Den här
cardigan från H&M funderar jag på att beställa. Jag kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag ska välja. Jag gillar den rosa, men är den för sockersöt? Kanske jag ska ta den ljuslila istället? det är en färg som inte är så vanlig i min garderob..

  VS.

Äntligen helg!

Nu var det ett tag sedan jag skrev i bloggen. Veckan som gått har varit ovanligt jobbig, och jag har känt mej trött och knappt orkat göra något alls. I torsdags var jag på bio med en kompis, igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt. Idag ska jag träffa några kompisar, vi ska ha myskväll och kolla på melodifestivalen =)