Happy Birthday!

Idag fyller mamma år, och det har vi firat rejält. Av mej fick hon ett par jättesnygga lila skinnhandskar från MQ. Sedan gick vi på stan och shoppade och åt en lyxig långlunch med dessert på restaurang, och ikväll blr det chokladtårta som jag har bakat! *mums*

DuWop Lip Venom

Har funderat på att beställa DuWop Lip Venom från Eleven, det sägs att det ska göra läpparna större, men jag är osäker på om det funkar, det känns onödigt att köpa om det inte syns nåt resultat... Är det nån som har provat det?

DuWop Lip Venom

Tröstshopping

Den här veckan har känts lång och stressig och allt har inte blivit som jag ville. Därför tog jag en sväng på stan för en timme sedan när affärerna precis hade öppnat och det var lugnt och skönt. Då han jag med lite tröstshopping. Jag hittade äntligen den grå tröjan med sidenband i midjan från H&M Harmony. Helst ville jag haft den rosa, men jag frågade och de sa att de inte fått in den än, men den grå är också fin så jag köpte den..!
Kate Moss för Top Shop?

Det ryktas om att Kate Moss ska designa en kollektion för Top Shop...Spännande tycker jag, hon är en av världens mest berömda stilförebilder och få personer kan sätta ihop en outfit som hon. Därför ska det bli kul att se hur de kläderna kommer se ut, men bara för att man kan klä sig själv är det ju inte säkert att man blir en bra designer..

Aerobics

Nu har jag precis kommit hem från aerobicsen. Det var första gången på länge, eftersom jag varit sjuk, men det känns skönt att ha kommit igång med träningen igen!

Köpenhamn

I helgen åkte jag över till Köpenhamn där jag hann med en hel del shopping. Mitt bästa fynd var de här svarta louboutin-liknande pumpsen som jag kommer använda flitigt i höst. Klacken är lagom hög, så man kan gå i den, men ändå så hög att jag blir en bra bit längre i dem, vilket kan behövas eftersom jag är ganska kort...
80836-33


KuvertväskaIgår (onsdag) köpte jag den här söta kuvertväskan i svart skinn med sametsrosett från MQ. Jag använde den sedan på kvällen när jag gick på fest med tjejkompisarna, och den kommer antagligen få följa med på ett antal fler fester i höst och kanske redan i helgen. Den är lätt att bära med sig och passar till allt, ett perfekt köp helt enkelt!

80836-32


Stövlar

Idag köpte jag höstens första stövlar, och fler lär det nog bli. De här hittade jag på Bianco, och det var sista paret i min storlek, så jag hade tur!

80836-31