Yoga

80836-30

Igår var jag och tränade yoga för första gången på länge. Det var ett fantastiskt bra pass som jag kände att jag fick ut mycket av. Till alla er som inte provat på yoga rekomenderar jag det. Det finns så många fördelar med det. Man blir lugnare och lär sig hantera stress bättre. Man blir också vig och smidig och får en välformad och frisk kropp -både på utsidan och insidan.
I Hollywood är yoga enormt populärt  och utövas av de flesta kändisar som tex. Gwyneth Paltrow, Madonna, Ashley Olsen, Jennifer Aniston mfl.  

Lynette Scavo

Lynette Scavo

Idag är det tisdag och dags för ett nytt avsnitt av Desperate housewives. Den här gången är det karriärmamman Lynette som jag valt att titta närmare på. Lynette som spelas av Felicity Huffman, var hemmafru och skötte om sin man och fyra barn i sju år, tills hon tröttnade och bestämde att sig för att åter börja jobba inom reklambranchen. Hennes garderob består av en blandning mellan dyra välsydda designer plagg och billigare kläder, som ska tåla fläckar av barnmat.
Väska: Mulberry Elgin Bucket
Halsband: Trish Becker
Skor: Jimmy Choo
Kostym: H&M
Klänning: Graeme Black

Saturday Night Fever

Idag är det lördag och jag har just kommit hem från en shoppingtur. Köpte bla. en svart topp. Snart ska jag gå powerwalk med mamma och ikväll blir det krogen med tjejkompisarna!

Bonuscheck!

Hurra! Igår fick jag min bonuscheck från MQ clubcard, ska gå och se om jag hittar något idag efter skolan. Har lyckats bli silvermedlem där på bara några månader, men det är inte så konstigt eftersom det är en av mina favoritaffärer.

Harmony

Nu har H&M äntligen fått in den efterlängtade Harmony kollektionen! Den finns på internet, men jag vet inte om den har kommit in i butikerna än...

Ankelboots

Nu har skobutikerna fått in höstkollektionen och det finns många snygga ankelboots att välja mellan. Jag har bestämt mig för att köpa ett par, men kan inte besluta mig för vilka jag ska välja...





Bree Van De Kamp

80836-28

Desperate Housewives-temat fortsätter, och den här gången med Bree van de Kamp, som spelas av Marcia Cross.  Bree är den perfekta hemmafrun, åtminstone på utsidan. Hon ser alltid välvårdad ut i stilrena kläder. Hennes stil är klassisk och blir aldrig riktigr omodern. Hon klär sig feminint och stiligt, men aldrig utmanande.

Kappa: Calvin Klein
Bruna pumps: Nordstroms
Pärlhalsband&armband: Tiffanys
Klänning: Vera Wang
Silverpumps: Manolo Blahnik
Kofta: Catherine Malandrino
Byxor: Burberry London
Med på bilden finns också en muffinskorg eftersom Bree alltid bakar och ger bort muffinskorgar i present, samt ett glas vin som hon dricker varje kväll för att kunna somna.


Depserate Housewies

80836-25

Ikväll har desperate housewives säsongspremiär. Jag har följt serien från säsong 1 och tänkte att det skulle vara kul att sätta ihop ett kollage över alla karaktärers garderober. Först ut är Gabrielle Solis som spelas av Eva Longoria.
Gabrielles stil är lyxig feminin och dyr. Hon klär sig i korta kjolar och klänningar och höga stilettklackar. Smyckena är exklusiva och ju mer det glittrar och blänker detsto bättre. Hon trivs också bra i mysset från Juicy Couture som hon använder när hon yogar och joggar.
Jeanskjol: 7 for all mankind
Väska: Valentino
Linne: Elissa Coleman
Skor: Pedro Garcia
Örhängen: Lee Angel

Gilmore Girls!



Ikväll är det säsongspremiär för Gilmore Girls på kanal 5. Det ska bli kul, jag har följt serien i flera år och saknat den under sommaruppehållet, men ikväll ska jag äta hembakad äppelpaj och se på ett nytt färskt avsnitt klockan åtta!

Back to school

80836-23

Idag började skolan igen, ialla fall för mej. Det var inget jag såg fram emot alls, men nu har jag bara ett år kvar. Dessutom är det snart höst och dags för en ny höstgarderob!

Kofta
: H&M
Kjol: H&M
Väska: Friis&co
Ankelboots: DinSko
Örhängen: Trish Becker
Notebooks: Ordning&reda

Catwalk Fall 2006

På catwalken för hösten 2006 syntes nästan utestlutande enbart tre färger: svart, vitt och grått och i enstaka fall något lite rött och brunt. Det var också mycket platåskor och stora väskor som setts tidigare, även ridhjälmar(!) syntes på modellernas huvuden bla. på Balenciagas visning.
Här har jag gjort ett kollage av ett urval av kreationer från bla. Chloé, Chanel och Marc by Marc Jacobs.

80836-22

bilder: elle.com


Country girl


Kom hem från landet för ett tag sedan. Även om det kan vara skönt att sola och bada i skärgården, plocka blåbär och svamp i skogen mm. så är jag en tjej som trivs bäst i staden.

 
Bild: Elle.com

Kate Moss

Kate Moss stil kopieras av tjejer världen över. Hon har ingen stylist utan sätter ihop sina outfits själv. Asos tillverkar billiga varianter av de kläder som hon bär och jag har satt samman ett kollage över några av accessoarerna som går att köpa på asos: 

 80836-21

Garderobstädning

Igår var jag duktig och städade min garderob, vilket behövdes. Jag sorterade alla linnen i högar, hängde upp klänningar på galgar, gav en hel del grejer till lillsyrran osv. nu känns det som om jag har fått en bra överblick över alla kläder vilket gör det så mycket lättare och roligare att välja ut olika outfits. Om jag orkar imorgon så tar jag tag i skogarderoben!

 Drömgarderoben (carrie bradshaws)


kakor och aerobics

Ikväll har jag både varit nyttig och onyttig. Först bakade jag chocolate chip cookies och sedan tränade jag aerobics. För en stund sen fick jag pengar av mamma så imorgon blir det shopping igen! Ska försöka hitta en  söt tröja eller ett linne.



The Break Up

Igårkväll var jag på bio och såg The Break Up , med Jennifer Aniston och Vince Vaughn. De spelar ett par som gör slut, men fortsätter att bo tillsammans eftersom ingen vill ge upp den fina lägenheten. Det var under inspelningen av filmen som Jennifer och Vince blev ett par på riktigt, även om de själva förnekar att de är något annat än bara vänner.
Det var en ganska rolig och lite anorlunda film, det var egentligen inte mycket som hände, men den var ändå klart sevärd.

 vince och jennifer på stranden

jeansen

Här är en bild på acne jeansen jag fyndade på rean igår, de kommer bli mycket användbara i höst eftersom jag stuprörsjeans är perfekta att ha till stövlar. Funderar dessutom att köpa ett par svarta ankelboots snart, har spanat in ett par snygga på scorett.




Fredag igen!

I dag gick jag och en kompis på stan, båda två hade turen att hitta var sitt par jeans nedsatta med 50% Mina var ett par stuprör med hög midja från acne! Nu ska jag snart iväg på tjejmiddag vilket ska bli mysigt. Kvällens outfit består av en svart wrapklänning leggins om det blir kallt, och svarta vintage pumps.

Parisminnen

Här är ett kollage jag har gjort av några av bilderna jag tog när jag vr i Paris i början av sommaren. Det är verkligen en underbar stad som jag hoppas att jag snart får se igen...

80836-19


Regn och Jeans...

I natt kunde jag inte sova för det regnade så mycket, och idag har det bara fortsatt. När jag cyklade till jobbet fick jag ta på mig regnjacka och jeans(!). Det var länge sedan jag had jeans på mig. Jag har bara gått i shorts, kjolar och klänningar hela sommaren, men det var omöjligt att göra idag. Hoppas verkligen att solen snart kommer fram.